Eladó 5,5 Szobás Lakás Budapesten A Szabadság Hídnál, A Vámház Kőrúton

Eladó öt és fél szobás lakás Budapesten a Belvárosában, cím: V kerület Vámház körút, alig pár lépésre a Szabadság Hídtól, Váci utcától, Nagycsarnoktól. Alapterülete 116 m2, + 4 m2 erkély, áll: előszoba, konyha/nappali, 5 szoba, egy félszoba, két fürdőszoba, továbbá minden szoba galériás. Jó elrendezésű lakás a ház második emeletén ( lift nincsen), külön bejáratú szobákkal, melyek utcára néznek, a félszoba, hall és a konyha/nappali, csendes udvarra. Saját cíkófűtés, klíma, alacsony közös költség melynek mértéke: 29.380 Ft/hó. vízdíjjal együtt. A lakás a főlépcsőházból nyílik, az utcai szobák Dél-Keleti fekvésűek, az ablakokon saját eredeti spalettákkal, az egyik szoba erkélyes, kilátás a Szabadság Hídra, Gellért Hegyre és környékére.
A lakás azonnal kiadható a benne lévő bútorok értéke, a vételár részét képezheti, alkú tárgya lehet. Figyelem! Az erkély felújításra szorul jelenlegi állapotában tilos használni!
Kitűnő hely a Belvárosban, ideális egyetemistáknak, a Corvinus Egyetem főépülete szinte szomszédos, a Műszaki Egyetem a szabadság Híd túloldalán van 10 percre. A lakás irodának is alklamas, cég képviseletnek, közjegyző irodának egyaránt. Tökéletes rövidtávú bérbeadásra, hóstel működtetésére is.
Nagyon jó befektetés, kiváló infrastruktúra, közel található iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, stb., 4 metró, troli és buszmegálló pár percre.

Ára: 85 millió Ft.

Type: 
for sale
Size: 
116 m2
Floor: 
2. floor
Rooms: 
5
Half rooms: 
1
Cím: 
Budapest V., Vámház körút
Price: 
85.00 millió Ft
Phone: 
+36 309-148-459
E-mail: 
Skype: 
Névjegy: 
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.